Allt du behöver
inom räckhåll

Har du hört talas om 15-minuters staden? Greenhouse Sthlm har ett läge som innebär att du når det mesta som du behöver inom en kort promenad.

Västerut finns Mälaren med Hornsbergs strandpromenad med mysiga restauranger, bryggor, båtuthyrning och lite längre bort en 4H-gård och utepool. Du har också nära till mataffär, apotek, akutsjukhus, skolor, kaféer och butiker – och om stadens planer går i lås kommer det att finnas en underjordisk tennisbana tvärs över gatan.

Det du ändå inte når med en promenad når du istället med cykel, båt, buss eller t-bana. Du kan hyra el-bil eller cykel i kvarterets bil- och cykelpool. Det ska vara lätt att göra rätt, så här kommer du att kunna boka bil med kort varsel och klara dig bra utan att behöva äga själv.

Närheten till natur och gröna rekreationsytor är viktig för att vi ska må bra, så därför anlägger vi egna gröna gårdar om 3000 kvm inne i kvarteret. Och alldeles vid kvartersgränsen finns den gröna loopen runt Stadshagen, genom sjukhusparken till utsiktsklippan med fantastisk utsikt över Klarabergskanalen. Vill du fortsätta längre är det bara att ta hela varvet runt vackra Kungsholmen.