Ett nytt sätt att jobba.
Och bo.

Hur vi bor och var vi arbetar är två områden som förändras snabbt just nu. Vi tror på en klok kombination som ger ett harmoniskt vardagsliv.

I detta blandade kvarter finns boende, medarbetare, näringsidkare och gäster som av olika anledningar har vägarna förbi. Här kommer vi att finna en ny restaurang med fantastisk utsikt över stan, men även Electrolux huvudkontor. Vi hoppas också få välkomna en mataffär med tydligt hållbarhetfokus. Och om några år får vi en förskola och en större lekplats. 

Gemensamt för de näringsidkare och företag som väljer att etablera sig i kvarteret är att de –  liksom Greenhouse Sthlms största hyresgäst Electrolux – har bestämt sig för att man vill göra det man kan för att bidra till klimatomställningen och till att göra allas våra hem lite bättre.

På sikt kommer vi verka för att ett co-working center etablerar sig i kvarteret. Där ska det finnas möjlighet både för företag och individer att signa upp sig för olika nivåer av medlemskap. Vi tror på att det kommer kännas bra för många att kunna jobba nära hemmet – och att det då är en bonus att ha tillgång till ett kontor som erbjuder både en social och internationell kontext med teknik i framkant.

Till att börja med kommer kvarteret ha sitt eget "coffice" - ett café där du är välkommen att ta din fika både med och utan din laptop.