Bo smart och hållbart, med plats för många

Ditt hem är din plats i världen. Här ska du och dina närmaste trivas dag som kväll, helg som vardag. 

I vårt kvarter är material och inredning noga utvalt för att ge smarta, snygga, digitala och hållbara lösningar. Ventilationen styr du till exempel via en app. Du öppnar dörren med en digital nyckel. De flesta av dina vitvaror är uppkopplade och du som bor här erbjuds Electrolux premiumservice på lägenhetens inbyggda vitvaror. Alla lägenheter har egen balkong eller utgång till den stora terrassen med all sin grönska.

I kvarteret finns flera gemensamma utrymmen, bland annat med matlagningsmöjligheter. Här finns gaskamin som går på biogas, som i sin tur har producerats av kvarterets matrester. Fjärrvärmen kommer från det avfall som vi inte har lyckats återvinna genom kvarterets källsortering. Föreningen står för elabonnemanget –”bra miljöval” och bidrar till att skapa en lite mer hållbar värld. Du har själv koll på och betalar för den energi du gör av med. 

I badrummet finner du tvättställ av träkomposit istället för porslin. Det är ett av våra bidrag till att undvika mer avfall som läggs på hög på soptippen när det har blivit för nött i kanterna.